Витяг з Земельного кадастру можна замовити онлайн

шаблоныjoomla
Онлайн сервіс Витяг з Земельного кадастру Адвокат Матьвіюк Н.Р.

Відтепер замовити витяг з Державного земельного кадастру можна онлайн.
Дотепер замовлення витягу відбувалося лише за місцем безпосереднього розташування ділянки.

Як пояснили у Держслужбі з питань геодезії, картографії та кадастру, замовлення витягу здійснюється через Публічну кадастрову карту (ЗАМОВИТИ ВИТЯГ З КАДАСТОРУ ON-LINE), яка розміщена на офіційному сайті Держгеокадастру.


У систему інтегрована функція онлайн оплати послуги через сервіс моментальних платежів Liqpay Приватбанку. Банківська комісія при цьому не стягується. Підтвердження про сформовану заявку та повідомлення про готовність документу користувач отримує на свою електрону адресу.

Отримати готовий витяг можна в будь-якому з 660 центрів надання адміністративних послуг по всій Україні. Єдиний документ, який при цьому знадобиться, – посвідчення особи.

У тестовому режимі послуга доступна для земельних ділянок, розташованих в Києві та Київській області. Протягом тижня сервіс буде розширений на всі регіони України.

Вартість послуги з надання витягу з Державного земельного кадастру – 53 гривні. Всі отримані кошти спрямовуються до загального фонду Державного бюджету України.

http://legalans.com

Read 1666 times Last modified on Середа, 01 липня 2015 16:54
http://mpkregion.ru/
Матвіюк Наталія Ростиславівна

Website: www.yur.org.ua Email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

НОВИНИ

Приєднуйтесь до соцмереж

Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: