Продовжено мораторій на перевірки бізнесу до кінця 2016 року

шаблоныjoomla
Мораторій на перевірки Адвокат Луцьк, Юридичні послуги у Луцьку, Юрист Луцьк

Кабмін продовжив мораторій на перевірки бізнесу до кінця 2016 року

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус повідомив, що Кабмін прийняв рішення про продовження мораторію на перевірки бізнесу до кінця 2016 року Власники великого бізнесу, інвестори та представники бізнес-асоціацій 25 червня обговорили найважливіші теми, актуальні питання й болючі проблеми з ключовими міністрами та Прем’єр-міністром України.

Мараторій на перевірки

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, звертаючись до них, наголосив: Уряд, і особисто кожен з міністрів, готовий дослухатися до пропозицій, що йтимуть на покращення бізнес-клімату в країні, бо це сприятиме оздоровленню національної економіки в цілому. «Усі міністри, які відповідають за економічний напрямок, транспорт, с/г, фінанси, енергетику, контактують з бізнесом. Коли бізнес бачить проблему - пропонуйте практичні рішення. Якщо у нас не вистачає ресурсів, то у вас є можливість - приходьте з рішенням і будемо його просувати», - зауважив Айварас Абромавичус. Він повідомив, що Кабінетом Міністрів вже схвалено рішення щодо продовження мораторію на перевірки бізнесу до кінця 2016 року, і розповів, що наступні півроку Міністерство, очолюване ним, буде працювати над тим, аби усі проекти економічних реформ були упорядковані й продовжували реалізовуватися. Найближчим часом планується оприлюднити стратегію розвитку економіки, яка необхідна для усвідомлення усім суспільством принципів, за якими будуватиметься економіка. У другому півріччі цього року Міністр планує навести лад у законодавстві щодо Антимонопольного комітету. Айварас Абромавичус наголосив: Уряд активно відстоює національні інтереси на зовнішніх ринках. Цього тижня були зняті тимчасові обмеження з 8 українських виробників на експорт до Казахстану. Зараз розглядається можливість відкриття торговельно-економіч

Read 3697 times Last modified on Середа, 01 липня 2015 17:04
http://mpkregion.ru/
Матвіюк Наталія Ростиславівна

Website: www.yur.org.ua Email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

НОВИНИ

Приєднуйтесь до соцмереж

Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: